diumenge, d’abril 23

No + cagades a peu de via!!!


Avui al Faraó de baix amb l'Uri, però per canviar hem anat als sectors de l'esquerra.

Primer al totxo del Sr. Grifo, i com ja pasa últimament, un malparit fill de la gran P. s'ha cagat al camí, sota les vies! Tot i això, a escalar.
Comencem per "Sr. Demon Lover" V**, i aki l'Uri que es destapa i l'encadena a vista! Bravo i a veure si es repeteix + habitualment. Jo després obro "Sra. Gunilla" amb la primera cinta xapada. Però el primer pas és de bloc duríssim, no surt ni de conya!

I canvi, a la roca de la Banana Fish.
A vista la nº14 6b+ ** i la nº7 6c+ ***. En top rope la nº 8 7a***, wapa amb un pas més difícil a mitja via (a la foto la placa dels tres 7as que hi ha).
A comentar del sector que està molt bé, amb vies llarguetes en general (20m.), còmode peu de via i l'únic però el fet que la primera xapa en moltes vies està una pel massa amunt!

Un dia curt però intens; cinc vies en dos hores. Tornarem a la Banana fish!

dissabte, d’abril 22

Retorn a la via llarga


Avui a Montserrat, a fer la via "Lapònia" 160m V+/Ae***, a la Portella superior (Regió d'agulles). Equipada perfectament amb parabolts del 8 (la última moda), excepte el darrer llarg.

La via possiblement es pot forçar en lliure, però el primer Ae és amb roca crostosa... L'Ae del tercer deu sortir 6b/+.
La via no és que sigui de les millors. A destacar la sortida (des d'una cova en semi-xemeneia), el tercer llarg i com no , les vistes des de dalt de l'agulla.
També cal destacar la reunió de dalt de tot (està a la dreta i costa de veure): Sortida directament del paleolític, jeje. Per sort està reforçada amb un parabolt del 12.

La ressenya de la via la vaig veure al Vèrtex, i com jo sembla que molta gent.
A l'arribar hi havia una cordada i un altre grup l'estava començant.
Em tingut que esperar 20 minuts (i vaja amb la pluja de pedres!) i uns altres que han arribat, tot i que han acavat marxant. Que buscades que van les vies equipades i assequibles!


A la foto de la dreta, el Kuko al tercer llarg fent ús de l'estrep en el tram d'artificial, que jo mateix he utilitzatsense cap sentiment de culpa, jejeejje.
La petita vistes d'agulles desde dalt i la primera agulles oest amb la Portella superior al mig-dreta, solitaria i imponent.

dijous, d’abril 20

Chorreres del 1000 a Castefa!



La segona foto és a l'acavar la via "Chumi Chúmez", 110m. 6a+/V+obl.****. Via típica de la zona, amb les assegurances justes i molta verticaliat. El curiós del tema és que a darrera es veuen unes coves que ara, gràcies als amics de Artrososclimbing, m'he enterat que estan equipades! I el dia que estavem escalant al Pic del Martell es sentia soroll de taladro d'aquella zona. Bravo sempre pels equipadors!!!
Les vies són una decena, del 6c+ al 8a! Així que no crec que trovi amb qui anar...
A la primera foto, "Tailandia", un 7a que fa una pinta... oooooohhhhhhhh
http://www.artrosisclimbing.com/Inter/Fotos/Albumes.aspx?ID=33

dilluns, d’abril 17

Zona nova al Montgrí


Doncs si, buscant una paret per equipar vies, amb el Llure ens trobem una decena de vies sobre calisa de qualitat (tot i que un pel abrasiva), de entre 12 i 28 metres! I a només 12 minuts del cotxe!

Així que el dissabte a provar-les:
Les vies estan organitzades en quatre grups. Al primer hi ha un V de 25m molt wapo ****. Hi al tercer grup provo un 6a/+ de 27m*****. Una via impresionant, fantàstica, de continuitat. I al costat d'aquesta hi ha dos vies d'uns dotze metres, la de la més esquerra crec que és un 6c*** i l'altre un 6b***. Vies de placa amb sortida explosiva també molt wapes!

És curiós, però l'escalada sense tenir referències del grau és altament interessant, estimulant. També tensionant!
Per sort o per desgràcia s'està perdent, ja que cada cop queden menys zones desconegudes.

13/4 Infinity

Les vacancetes van començar bé, a l'infinity.
Per començar, "Shisuka Namino" 6a*** (l'Uri a la foto de segon).
Després "Vickie el Viking" V****, un dels 6bs i "Akelarre" 7a+***. I la sortida de wais, fins a la quarta com un coet on sem fonen els ploms. Però alguuun dia llunyà, l'encadeno.

dilluns, d’abril 10

- Festa + escalada!!!


Un cap de setmana més molt vici i poca vida sana.
Només dos vies!!!!!!!!!
Lamentable.
Així que com un vell recordant batalletes, aquesta foto de St. Pere dels Forcats. Lloc realment wapo amb tranquilita, aproximació 0, granit del bo, equipament del bo (químics), peu de via fantàstic (amb herba per fer la migdiada) i vies de qualitat! A la foto probant el 6c+.

diumenge, d’abril 2

Calçotades nonstop


Doncs més de tot, ja es pot suposar l'activitat d'akest diumenge.
I la setmena més a cal Gilabert!

dissabte, d’abril 1

Dolor


Ahir a Can Paulet a fracassar estrepitosament amb el Putxi. A destacar només que vaig obrir, "Imagine" 6c***, bé 6c del món intergalactic de Can Paulet, a l'estil 6a que lo flips! La via es wapa, però té un parell de passos tremendos (a la meitat i al final) i a més amb la falsa desplomada constant típica de la paret gran.

I avui al Pic de l'Àliga. Si, el dia que anem a un lloc a més d'una hora de BCN farem una festa!
I el dia ha començat bé: "Bé de preu" 6a+** encadenada fàcil, fàcil, fàcil. Però al baixar, i pensant que el Kuko em tenia pillat he començat a caure a sac, i he hagut de parar amb les mans a la corda. O sigui, cremada de professional a la mà dreta! De puta mare, em sortiran butllofes tipus "El exorcista".
Però com sóc així de tarat he seguit escalant per castigar una mica més la mà. Obro "Los pedrer" 6b+**. Via guarra excepte els últims cinc metres, que estan bé, amb únic pas que marca el grau.
El Putxi i el Kuko s'han passat el matí provant la "Bé de preu": Al final a sortit? Jejjejejejjejejejeje
I l'Uri el triomfador del dia, obrint 2 vies: "Es gratis" i "Hinca la picha".