diumenge, de setembre 23

I el diumenge...







Doncs com als vells temps, un diumenge amb ressaca escalant a Montserrat amb el Putxi.






D'escalada poca, però han sortit unes fotes que no estan malament, però com sempre fer fotos a algú que fa top-moñes com que no queda gaire estètic (com a mínim per mi).






La via és la Iala Iala (6b+), petit record del viatge al Moroco Loco que precisament vam fer amb el Putxi, el Beri i el Pepe.






Iala Iala!!!

dissabte, de setembre 22

Gelida




Després, d'una llarga temporada sense anar a Gelida, retorno amb el Jose per provar algunes de les noves vies.


Fem un 6a, dos 6b+ i un altre 6a per acabar.


De totes les vies la més recomanable la de la foto, una via mooolt wapa, amb una entrada de 6a/+, després una fisura i travessa sota els sostres molt espectacular però senzill (V/+?) i per acabar una placa fina fina amb el pas obligat de 6b+: Espectacular!

dijous, de setembre 20

Plecs del llibre




Un parell de fotos del Raimon, la primera de l'aresta Arcarons i la segona una cordada a la Francesc Casanoves, aquesta última la que anava a fer el Rai, que s'anomena avi però ens retirarà a tots.

dimecres, de setembre 19

Bloc a Comabella


De fet, l'únic bloc amb una certa qualitat al sud de Cardona, ja que la qualitat de la roca és nefasta en aquesta zona. El lloc més proper és Su, on el diumenge vaig estar netejant un parell de blocs d'esbarzers, però la calor que feia em va obligar a marxar.


No està malament això del bloc!

dijous, de setembre 13

Psico del cutre







A Sa Riera, a 400 metres de la platja pel camí de ronda trovem aquest paret que ens permet fer una mica de psicobloc. El problema del lloc és la pedra, que es desfà. A ran de mar és molt compacta i abrasiva, però com més es puja més cutre, per tant no és lloc per buscar dificultats si no fer una mica el dominguero, que sempre està bé.

Uri a "Llavis exteriors"