dimecres, de gener 30

Ahir anem a les Paparres amb el Pau i el Mallol. Fa un dia espectacular i disfrutem d'una de les millors zones properes a Montserrat.

Jo començo amb el V en fisura que hi ha a l'esquerra per calentar. Després d'això ja ens posem amb la via "Albert" 6c+ ****. Una via no especialment difícil però que falta pila i saber exactament per on va. Com que no tinc cap de les dos coses de encadenar ni somiar. Al segon intent peròen top monyes gairebé surt del tirón.

Per acabar fem la via "Cinycs" 6a ****. Per mi és 6a+. Una via molt wapa però amb una placa final una mica angoixant, amb pedra tipus Vilanova.
A la foto el màquines del Mallol sakant a la via. El tio, que feia deu anys que no escalava s'ha fet el V+ i un 6a del tirón, a estat a punt d'encadenar la Cinycs i ha pujat l'Albert, impressionant.



divendres, de gener 25

Reserva

Dimecres anem amb el Beri a fer la via "Reserva" 120m V ****. És una de les vies més clàssiques del Pic i encara no l'havia fet. Una via molt wapa en el seu grau.

Al primer llarg em lio una mica però arribo a la reunió, que és el que comta.
El segon llarg és el més wapo, i te multiples variants, diria. Nosaltres passem per la dreta.
El tercer i últim llarg també està bé i conté el pas més xungo de la via, amb la pulimenta jo diria que és un V+.

Un migdia d'escalada molt agradable, amb solet i amb menys de dos hores es fa la via. Cal un joc de friends per reforçar i unes bagues.



diumenge, de gener 13

Sostrets a la Palma


Divendres anem amb el Pau a fer unes vies a la Palma, ens quedem al sector central, on hi ha dos vies molt wapes amb sostrets.
Primer calentem a l'esquerra en dos vies curtes (7 metres?)
Després ja ensposem en matèria amb el 6a+ ***de la dreta i un 6b *** que va pel mig amb un pas de bloc al principi i després un pas molt wapo entre els sostres protegit amb unes xapes ultra rovellades (un espit i una xapa amb doble buril). Llàstima que falta continuitat.

Per acabar probo un 6b/+ que hi ha a l'esquerra i je,je, dur de pelar! Hi ha un xapatge amb unes regletes que... millor haver entrenat al boulder!

diumenge, de gener 6

Llunàtics




Doncs això, unes fotos de jo mateix a la via "Llunàtics" 6b+ ****. Em falta pila per encadenar-la, arggggggggggg!