diumenge, de novembre 30

Intent fallit



Dimecres passat intent fallit a Vilanova. La via que vam provar va ser la "Argambois". Ens vam quedar al sostre d'Ae del primer llarg, molt equipat al sostre però per sortir-ne s'ha de ser un crack dels estreps (com a mínim per mi que no en tinc ni idea).

Conclusió, quatre hores de cotxe per 20 metres d'escalada, en plan sobrats. Això sí, bon entrepa al bar Cirera i millor companyia.

divendres, de novembre 21

La cúpula


Avui un puja baixa a fer el freaky a Vilanova amb el Pau, el Jofre i el Jepan.

Mentres el Jofre s'entreté a la via "Carcamal" 7b+ (foto de sobre), els mortals ens dediquem a les fàcils. Jo provo la "Integral sandinista" V+, "Amelia" 6a, "Pony exprés" 6a+ i "Ré home ré" 6a+. Totes bones vies, això sí, una mica pulides i amb ambient entre algunes xapes. Cap encadenament com ve sent últimament però una disfrutada igualment!


Com a curiositat, la boira que tot el dia estava que si pujo que si baixo, però en general un sol d'hivern perfecte.
I a la foto se sota es poden veure un parell d'admiradores del Jofre que anaven mirant com pujava la via!

dilluns, de novembre 17

Los lunes al sol


Avui em anat a la Miranda de can Jorba amb el Pau, el Kuko i el Jepan. Fem dos cordades, jo amb el Kuko a fer de primer a tots als llargs de la "Sol Solet" i sortin per "l'Aresta Brucs" de l'agulla següent, en total 250 metres de IV+ ****.

La Sol Solet la coneix tothom, wapa. L'Aresta Brucs són un parell de llargs desequipats (45 de IV i 55m de III+). Els dos són fàcils, el millor el primer (foto de sota). Amb unes quantes bagues per merlets i sabines es passa bé. Primera reunió en una sabina i segona amb els bolts de la Bego Kush.

Un altre bon dia d'escalada!

diumenge, de novembre 16

Dissabte



Doncs dissabte al Mama's un altre cop amb l'Uri. Després passa el Pere amb un parell de col·legues. Som els únics als tres sectors.

Poques tibades i dos conclusions: les vies no estan gens malament i el meu estat físic baix baix, jaja!

dilluns, de novembre 10

Font Romeu






Dissabte després de dues hores caminant per les Bulloses acabem escalant a Font Romeu. El sector consta de unes 20/25 vies desde III+ fins a 6b+ (amb un solitari 7a+) i és ideal o bé per anar amb nens i fer vies molt fàcils o per fer V i sisens prou divertits. Orientacions entre sud i nord oest. Vies de 15 metres aprox.



Nosaltres provem un 6a+ d'adherència total (les dos primeres fotos), un 6b+ (foto de sobre), un parell de Vs (foto de sota) un 6a en un espero molt wapo i per acabar el Marc prova un 6b+.

Bona jornada i un lloc per fer-hi una visita.

+Llo



Ahir tornem a Llo amb el Marc. Tres cops en tres mesos ja portem, i la càmara de fotos que no la portem mai!
Provem unes vies al sector C.N.E.C. sense saber graus ja que les ressenyes tot i tenir menys d'un any ja estan anticuades per les noves obertures i acabem al sector Chapelle.
Tot vies quatre estrelles i que et deixen els braços a caldo (tot despploma!).