dilluns, de desembre 29

Terra de Nomades



El dia 24, amb el Kuko i el Pau fem aquesta gran via; "Terra de Nòmades" 6b (6a/+ obg.) 200m ****.

Els primers tres llargs són molt wapos i els últims dos (empalmant el quart i cinquè) desmereixen una mica però serveixen per allargar la jornada. A destacar que el Pau s'ha obert els tres primers llargs i posant només un tascó al Ll3, imprezionante! Per cert, a l'últim llarg hi ha un spit.

dimecres, de desembre 17

Chocolate watch band



Dissabte anem amb el Kuko a Montserrat. Fa fred i tenim poc temps, així que triem una via curta i amb roca calenta; la "Chocolate watch band" 100m 6b+ al costat de les coves del salnitre.

El primer llarg és dels millors que he fet a la zona, un 6a+ en placa de forats preciós. A més amb les xapes separadetes que obliguen a Escalar (de fet en una xapa hi ha un cordino, indicador que algú no ha passat, jeje). No encadeno però em quedo amb un gran regust de boca. Entrada a reunió amb roca precaria, comte. 7 spits.

El segon llarg el fa el Kuko. 25 metres de IV+ amb 6 spits més wapo del que aparenta.

I finalment el tercer. Segons ressenya és un llarg amb una sortida en panxa de 6b+ i després ja passa a V. El tema és que el pas és molt a bloc i està assegurat per un spit totalment rovellat que en cas de petar significa caure just sobre l'assegurador... (foto). Faig uns intents sense convicció i cap a baix (1 sol ràpel amb cordes de 60). Llàstima però seria convenient canviar l'spit (i un pam més amunt també molaria).

Doncs res, que seguim fracassant amb el Kuko per Catalunya. En un parell de setmanes per l'Alt Urgell!

dilluns, de desembre 8

Sector pell roja



Divendres amb el Pau anem a provar les vies d'aquest nou sector de Collbató ( http://www.onaclimb.com/montsecroq/montsesud.htm# ). La sorpresa a l'arribar és que és una paret orientada al nord oest (entra el sol a les 14h), així que primer fem tres vies al totxo estel per acabar al sector en qüestió.

Del sectoret dir que el peu de via perfecte i roca idem. Fem la "El clan" 6a+ ***. A la ressenya 6b+ però a mi em surt a vista, així que jo li dono 6a+ i per finalitzar "Borinot ensopit" 6c ****, aquesta si una gran via amb el grau correcte i 25 metres per disfrutar, molt wapa.