dimarts, de juliol 7

Skaner ???



Ahir a la tarda vam anar amb el Pau al Pic, objectiu, l'"Skaner" 110m 6a ***. Però no està molt clar que realment hagim fet aquesta via, de fet, vam fer una convinació de vies, sembla ser: http://www.my-forum.org/_183285/Scanner_al_Pic_del_Martell_274.html i http://muntanyenc.blogspot.com/2008/05/pic-del-martell-vies-scanner-i.html . És el que té el Pic del Martell...

La via està molt bé, però podria estar millor si algú pugés amb les tisores de podar i es reequipés: Els spits de les tirades estan molt malament. Les reunions són spits i amb burils que estan molt millor que els spits (foto). Una llàstima.

La via està totalment equipada (nosaltres portavem tascons i no els em fet servir), tot i que és recomanable portar-los pels primers metres i per si es vol reforçar algun pas.


Ll.1: 3 spits i un pitó. Llarg estrany amb un pas molt dur (6a?!) i entrada a reunió flanquejant i matojero-guarro. 20m. (Aquí es on ens em sortit de la via Skaner, hi hem entrat a la Peor Imposible, sembla).
Ll.2: 5 spits. Llarg molt wapo, amb una sortida de reunió molt potent (6b?) i després una canya (V+)! 20m. (2on llarg de la Peor Imposible).
Ll.3: 4 spits. Sostret espectacular i graons wapos fins la reunió (V+). 25m. (Via no identificada entre la Skaner i la Peor).
Ll.4: Sortida per un sostre-esperó (6a) protegit amb dos spits molt disfrutón fins arribar a un arbre on es pot monat reunió sobre tres burils. A nosaltres s'ens estava fent de nit així que ens em escaquejat i em sortit pels últims metres de la via "Herboristes". 45m.