dimecres, d’octubre 27

Primer pis dreta dreta



Un dia caminant vaig trobar aquest totxet equipat entre el primer pis i la drecera de Fra Garí. Són sis vies d'entre 10 i 12 metres aprox., equipades amb bolts (4 per tirada). Roca crostosa al principi i millor a dalt. Es nota que no es fan ja que van petant cosetes.

Avui les hem fet, i dels graus diria que són, d'esquerra a dreta:
V
6a+/b
6b+/c
V+/6a
V
V/+

dilluns, d’octubre 25

Okupes de casa Isidro



Aquest estiu amb el Kuko hem obert la nostra primera via llarga. Una via sense pretencions i d'interès només local, però que ens va fer passar uns bons dies. Paret matojera que ens va exigir una bona feina de jardineria. Via ful ekipet, com a mi m'agraden les vies. L'últim llarg el vam equipar des de dalt, el millor amb diferència.

"Okupes de casa Isidro" 90m. 6a (V+ obg.). 12 cintes.



Ll1: 25m V
Ll2: 25m IV+
Ll3: 40m 6a/+

On està la trampa?




Terra de dinosaures



La setmana pasada anem a fer la bàlsam de tigre, però un cop a peu de via hi ha una parella fent-la així que ens posem a la del costat: "Terra de dinosaure" **/* 6a 160m.

La via a mi personalment em va decepcionar pel que m'esperava. Tramps wapos amb força tramps de tràmit. El millor, les reunions, molt còmodes.
A destacar (per mi) que vaig empalmar els dos primers llargs amb gran mestratge, disfrutant com un nan (62 m?).

El pròxim dia anem a la Pas d'estres.

dijous, d’octubre 7

Agulla Clàudia



Avui hem anat a Montserrat a fer esportiva, però al final canvi de plans i anem a fer la "Mares del sur". Com que anem amb la mínima informació la caguem, ja que només portem cintes.

El primer llarg wapo però amb poques xapes (la tònica de la via). El segon de tràmit i el tercer... doncs ja ni el fem, que l'única xapa que veiem està a 12m. Com a mínim la via està per rapelar.

Com a consol fem l'agulla Clàudia per la seva part sud, 40m equipats amb algun pas de 6a/+ i en roca correcte (tot i que peten coses). Llàstima que la via no arriba al cim de l'agulla.