diumenge, de març 12

Santa Blocona



Avui, en vistes de que els companys escaladors estan a casa aguantant la Ressaca i veient el dia que fa, decideixo tirarme al frikisme total i anar a fer bloc.
Destinació: Santa Coloma de Farnes.
Kedo amb el Pepe i amb la seva famosa puntualitat.

Comencem al sector "Martrix", que te problemes wapos. A destacar "Los terroristas del grado" 6a, "Martrix (bis)"6b+, "El forum de les postures" 6a+ i "Síndrome de abstinencia" 6a+.

Canviem al sector "Graffity", i personalment el grau em sembla molt però que molt mésdur aquí. Probem "Startaja" V+, "Por orgullo" 6a i "Psicologia legionaria" IV+. Només surt el quartet (!!??).

Les sensacions son varies: La graduació dels problemes és com a mínim curiosa, els blocs són d'un granit malparit (practicament tot preses romes, tot i que amb la clàssica adherència) i sobretot que és inprescindible un crashpad!!!

Però la veritat és que és molt divertit! Segur repetirem!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya colla de Freaks jactenciosos que us heu anat a juntar!!! Putos bloquistas...(segur que quan ho provi em flipa, jejejeje, però de moment despotricarem).
Ja estic recuperat eh, i tinc un mono de la OSTIAPUTAAVEURESITREPEMJA! aixi que espero que no triguem a fer una sortideta o que?
Per cert, fa una fuixi nocturna demà dimarts?

Apa llunàtics, ens veiem a la primera R!

Putxi

Vikingo el Tuerto ha dit...

Jo encara tinc el turmell cascat, així k de moment entre setmana repòs.
Pro dissabte nem segur; a mi em molaria repetir a les Paparres k tinc comtes pendents amb akella roca! jejejejejeje

Anònim ha dit...

Climbers culers: us recordo que aquest cap de setmana hi ha la mega calçotada taliban, o sigui que ja sabeu!!! Per cert, s'ha confirmat l'assitència de Nuñez i la probable de l'amic Joan.

Vikingo el Tuerto ha dit...

A veure si es confirma, k jo si no vé l'amic Joan en solidaritat tampoc no vinc!
Salut Usamaculé!