dilluns, d’abril 14

Graffiti

Dissabte anem amb el Marc a Montserrat, l'objectiu és fer la "Oferta especial", el problema és que els primers passos de la via són de A2 (o A1 segons la ressenya que portem, la original penjada a la web del balcó de la lluna) i no portem el material adequat (un clau i un plom). Intentem escaquejar el pas fent un flanqueix des de la Picnic però no hi ha manera (foto de dalt).
Així que canvi de plans i com que no portem ressenyes fem una via que ja he fet, la "Graffiti" 6b+ 200m ***. La veritat és que la recordava més wapa del que m'ha semblat ara.
A destacar de la via que s'ha equipat una variant al tercer llarg (foto de sobre) que deu rondar el 6a. El llarg més wapo el del flanqueix (fotos de sota). I l'últim llarg tela amb algun alejillu a la placa de 6b+. I això que ho recordava super ben equipat.
Tot i això un bon dia d'escalada!!!







2 comentaris:

Jose ha dit...

Hola!

Veig que l'has repetit i veig que vas anar de 1º a intentar repetir el llarg inicial de la bikini, no obstant a mi m'han dit que per fer els primers metres de la oferta especial no calia lo que indiques que amb alliens i/o tasaconets o friends petits es podia fer...

bueno t'he passat les fotos de la bikini i una ppta pel diumenge

Vagi be

Jose

Anònim ha dit...

Ei Jose, encara no he rebut cap mail (!?), però per diumenge m'aniria de perles.

A veure que!

Deu!