dimecres, de desembre 17

Chocolate watch band



Dissabte anem amb el Kuko a Montserrat. Fa fred i tenim poc temps, així que triem una via curta i amb roca calenta; la "Chocolate watch band" 100m 6b+ al costat de les coves del salnitre.

El primer llarg és dels millors que he fet a la zona, un 6a+ en placa de forats preciós. A més amb les xapes separadetes que obliguen a Escalar (de fet en una xapa hi ha un cordino, indicador que algú no ha passat, jeje). No encadeno però em quedo amb un gran regust de boca. Entrada a reunió amb roca precaria, comte. 7 spits.

El segon llarg el fa el Kuko. 25 metres de IV+ amb 6 spits més wapo del que aparenta.

I finalment el tercer. Segons ressenya és un llarg amb una sortida en panxa de 6b+ i després ja passa a V. El tema és que el pas és molt a bloc i està assegurat per un spit totalment rovellat que en cas de petar significa caure just sobre l'assegurador... (foto). Faig uns intents sense convicció i cap a baix (1 sol ràpel amb cordes de 60). Llàstima però seria convenient canviar l'spit (i un pam més amunt també molaria).

Doncs res, que seguim fracassant amb el Kuko per Catalunya. En un parell de setmanes per l'Alt Urgell!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps Fiera!

Com anem Aleix? wapa aquesta! Pel 29-30 estas per akí? per anar a fer algo pel sud de la montse (P.ej, la aresta Jan, o la via del bruno)? Jo tinc lliure un d'aquest dies per fer un retorn a la pedra (je..plafó vaig fent durant la setmana, així que els "callos" els mantinc durs... porto un mono de roca!! )

Vagi bee!

jose
http://www.la-tribu.cat/hosted/la-trtibu.nsf/dx/alberts.htm?opendocument&comments

Anònim ha dit...

Ieps!

Potser estic per aquí, encara no ho tinc clar.
L'aresta Jan ja la vaig fer fa un o dos anys, està prou bé.
La del Bruno pinta wapa!

Bé, ens diem algu!

El Vaquilla ha dit...

Penja fotos de la pujada a la segona graderia del Madrigal, que amb quatre birres a sobre, costa mes que qualsevol paret d'aquestes...