dimarts, de juliol 7

Skaner ???



Ahir a la tarda vam anar amb el Pau al Pic, objectiu, l'"Skaner" 110m 6a ***. Però no està molt clar que realment hagim fet aquesta via, de fet, vam fer una convinació de vies, sembla ser: http://www.my-forum.org/_183285/Scanner_al_Pic_del_Martell_274.html i http://muntanyenc.blogspot.com/2008/05/pic-del-martell-vies-scanner-i.html . És el que té el Pic del Martell...

La via està molt bé, però podria estar millor si algú pugés amb les tisores de podar i es reequipés: Els spits de les tirades estan molt malament. Les reunions són spits i amb burils que estan molt millor que els spits (foto). Una llàstima.

La via està totalment equipada (nosaltres portavem tascons i no els em fet servir), tot i que és recomanable portar-los pels primers metres i per si es vol reforçar algun pas.


Ll.1: 3 spits i un pitó. Llarg estrany amb un pas molt dur (6a?!) i entrada a reunió flanquejant i matojero-guarro. 20m. (Aquí es on ens em sortit de la via Skaner, hi hem entrat a la Peor Imposible, sembla).
Ll.2: 5 spits. Llarg molt wapo, amb una sortida de reunió molt potent (6b?) i després una canya (V+)! 20m. (2on llarg de la Peor Imposible).
Ll.3: 4 spits. Sostret espectacular i graons wapos fins la reunió (V+). 25m. (Via no identificada entre la Skaner i la Peor).
Ll.4: Sortida per un sostre-esperó (6a) protegit amb dos spits molt disfrutón fins arribar a un arbre on es pot monat reunió sobre tres burils. A nosaltres s'ens estava fent de nit així que ens em escaquejat i em sortit pels últims metres de la via "Herboristes". 45m.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.