dimecres, d’abril 2

Bikini

Diumenge vaig quedar amb el Jose per fer una via al serrat dels monjos que ja feia temps que tenia en ment, la via "Bikini" 170m 6b (6a+ obg.) *****. Un tros de via, wapíssssima. Això si, s'ha d'apretar de valent, cosa que jo no vaig fer per limitacions físiques i mentals. Hi ha bastants espits però s'ha d'apretar i catxarrejar una mica.


La via comença amb un primer llarg amb una placa de 6a+ (diria que obligat) que en fred i amb els tres espits que té es fa durillo.

El segon llarg em toca obrir-lo a mi i ... merda. Hi ha un pas de 6a obligat amb posible caiguda en repisa que no puc amb ell, acabo arribant a la reunió com un cuc per una canal guarra guarra. Lamentable!

El tercer llarg sembla ser un llarg de tràmit però és un llarg també wapo on s'ha de posar bastants empotradors i vigilar amb els últims metres de roca.

L'últim llarg és simplement brutal, no hi ha explicacions, és dels millors llargs que he fet a Montserrat: Im-presionant!


Conclusions de la jornada, que no estic capacitat per fer grans coses en tapia i segona que al serrat dels monjos hi ha verdaderes joies, com aquesta via o la "Grafiti", que per cert estaven escalant una parella el mateix dia (foto de baix).

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
putxi ha dit...

Trepi!!!!!! Jo vaig tornar a olorar aromes de relliscossis al papi...miedo y asco...ejejeje, però a 8 metres, no a 100, jejeje

Salut i a veure si odem coincidir ja!!

Vikingo el Tuerto ha dit...

Ieps Putxi!

a veure si en dos setmanes podem anar al serrat dels monjos a seguir la feina!

Ens veiem la setmana k ve al fieston, això segur, jeje!