dilluns, de maig 25

Fredi Picazo a la roca dels Aurons



Fa dos diumenges ens vam acostar a Ecos amb el Marc per fer la "Fredi-Picazo" 250m V+ i Ao ***.

La via està reequipada amb bolts inoxidables. La via te dos parts ben diferenciades:

La primera, els cinc primers llargs totalment equipats (V+ i Ao, IV/+, Ae, IV/+, IV). Wapo però amb roca a estudiar a trams.

I la segona, els dos últims llargs. El sisè llarg és una placa de 20m amb únic pitó a quatre metres. El principi és V i després una mica més fàcil (V-) però expo. De fet puja primer el Marc, posa un friend dos metres per sobre del pitó i baixa. Ho provo jo i vaig tirant sense poder possar res fins que a uns 17m s'em trenca el bolo del peu dret, es relllisca la ma dreta i el peu esquerra i no em mato de puto miracle gràcies a la ma esquerra que no cedeix. Un metre més amunt ja es pot cintar un bolo i arribar a reunió, acollonido total, jeje.
L'últim llarg té un pitó 2 metres a la dreta de la reunió (no es veu) i un altre uns pocs metres més amunt. Tot i així es poden posar alguns tascons o friends. V i IV amb roca xunga en general.

Conclusions, llàstima del penúltim llarg, amb un parell de bolts a la placa del 6è Ll. es podria convertir en una via clàssica de la cara nord. I potser millor cordes de 60 pel quart llarg.