dimecres, de desembre 20

Desiree


Diumenge anem al Cavall Bernat amb el Marc a fer la via recentment reequipada "Desiree" 205m**** 8a+(jeje, només per mutantes) o V/+ Ae (pels mortals).

Per començar escalfament amb l'aproximació, 40min de camí i part de la canal del Cavall (equipada amb cordes fixes).

Ja a peu de via, començo obrint el primer llarg (2ªfoto) de dificultat V amb un o dos passos d'Ao. El millor del llarg la reunió; una bauma amb espai per un parell de persones.

El segon (3ªfoto) l'obre el Marc, diriem que és V/+. Té una llastra preciosa d'uns sis metres al principi.

El tercer té una sortida d'Ae (o 7a+) i la resta V/+molt maco fins una reunió molt aèria. Aquí, i mentres espero que pugi el Marc em miro el següent llarg d'Ae i literalment em faig caqueta. Per sort el Marcus em convenç i seguim cap a dalt (ell de primer, per descomptat). Es nota la falta d'altures dels últims mesos... (escusòdrom forever).

El quart llarg(última foto, amb una altre cordada darrera) 30m d'Ae i uns últims metres de V+ amb el famós merlet a la meitat. Al final l'artificial està super equipat i el pujo sense problemes.

I per acabar, l'últim i millor dels llargs V+/6a. Una preciosa fisura i ja estem a dalt del Cavall.

La via en el seu conjunt és molt wapa, llàstima només dels dos pasos d'artificial equipat del primer i tercer llarg. Però com totes les vies que pugen al Cavall; impresionant!