diumenge, de maig 14

6/5 a la paret de l'Aeri!


Com que avui he estat currant de camaruta i no escalant (tot i que he fet un bon entrenament de braços!), penjo el vion que vam fer amb el Marc la setmana pasada.

"Lotus" 250m. 6b***** . Una via brutal, impreressionant! Excepte el quart llarg (roca un pel descomposta) tota la via discorre per placa de primera qualitat. Tots els llargs són preciosos, a més regalet final amb una desplomadeta en fisura. El grau possiblement sigui obligat, no ho tinc clar. El que si, que s'ha d'anar amb el 6a consolidat. Nosaltres la vam fer en quatre hores i mitja, alternant en tots els llargs el que anava de primer.

Equipada perfectament amb parabolts (aixó si, les xapes de color marron), ni falta cap ni en sobra cap, els ideals (entre tres i sis per llarg). Un llarg equipat amb espits.


Per mi, la millor via que he fet a Montserrat! Tot i que només n'hauré fet una decena. Recomanable 100x100.

I també destacar la gentada que hi havia a l'aeri! Cordades a la Valentí Casanoves, a una via d'artifo de la dreta, a la via dels sostres, a la Easy Raider, a la Pany-Farrera (crec) i a la Filoxera. Com a mínim tots vam triar vies diferents!