dimecres, de maig 31

+Barranks


Dissabte ens despertem d'hora i amb el Beri, el Llure, el David el Zoli i el Basilis i a fer el Barranc de "Viu de Llevata"****. Barranc ideal iniciació, només un rapel obligat, molts salts i aigua assegurada en aquesta època. El lloc, a més, és molt bonic. És per tot això que sempre acostuma a estar a petar, recomanable anar avanç de les 10 per ser els primers i no viure aglomeracions!
L'única putada del dia és que en un saltet se m'encalla una cama i em torso el genoll, així que ni disfruto 100% ni puc escalar més el cap de setmana. M'hauré de pensar seriosament el tema de la petanca...

I ja al vespre, una mica d'escalada. El primer cop de la meva vida que vaig a escalar i m'he de quedar mirant, grrrrrrrrrrrr. I escalada de l'autèntica, una paret, unes bagues amb maillons, i tothom a provar de segon, jeje, que està totalment clean. Algun dia d'aquests el taladro ho deixarà com un gruyere!

5 comentaris:

PGB ha dit...

Llàstima lo del genoll!

Si equipeu aquesta zona ja informareu d'on és i els graus! ;)

Pots contactar amb mi al messenger: pere_cuyas arroba hotmail.com

o al mail que miro més:
pere.cuyas arroba gmail.com

com tu prefereixis! ;D
Dissabte voliem anar a Solius, a veure que et sembla :)

Anònim ha dit...

Eiiii vikingo !!!

Que et va passar al genoll ?

Vareu confirmar graus ?
Quan les varem provar em van semblar de dreta a esquerra V+-6a, 6a-6a+ i 6b pillant la fisura recte i creuant amb un bidit cap a la dreta i acavant pel darrer desplomillo de la via central, si seguies per la fisura arquejada es veia factible amb un pas molt xungo de 6c o més.

Anònim ha dit...

Les vies com que no les vaig provar ni idea. El que si crec és que si es talla un arbust que hi ha a la panxa de dalt de la via de la esq. quedaria wapa directa!
I com que l'únic que dominava de la resta era el David, els graus segueixen per confirmar!
I el genoll una torsada, en principi res greu, tot i que encara em fa mal.

Anònim ha dit...

Ei Aleix!
Tens la junollera, oi?
A veure si aquest finde ja no et cal quedar-te mirant!

Anònim ha dit...

Merci per la genollera, però segueixo seguint amb el descans...
La setmana que ve espero tornar a la roca